Midzomerconcert: CALL ME JO

Geniet van een midzomerconcert van Jorien Zeevaart in de Botanische Tuin Kralingen

15:00 - 17:00 uur
Kosten
Gratis
Voor wie
Iedereen
Jorien Zeevaart

Afscheid van vervlogen jaren, geliefden of dromen. Een onstilbaar verlangen naar wat was. De sterke binding van dit combo met de stad Rotterdam is wellicht geen toeval. Naast eigen werk duikt dit trio in het Franse chanson repertoire van grootheden als Léo Ferré, Charles Aznavour, Serge Reggiani en Barbara. Het combo bestaat uit Jorien Zeevaart (zang), Aron Raams (gitaar) en Guus Bakker (bas). En het geluid is in goede handen bij Koos Wolters. Met een achtergrond in muziektheater en jazz, en een schat aan ervaring door samenwerkingen met artiesten als Ellen ten Damme, Gare du Nord en Wende Snijders, combineert CALL ME JO moeiteloos eigen composities met tijdloze klassiekers.

Stichting Muzikc werkt voor dit concert samen met de Stichting Vrienden van de Botanische Tuin Kralingen en Natuurstad. De rust en het groen van deze tuin, een rijksmonument uit 1912, is een prima openlucht locatie voor het eigen chanson programma van Jorien Zeevaart.

Het concert is de afsluiting van het programma van Stichting Muzikc voor het seizoen 2023-2024. In overleg met de belangrijkste subsidiegever Cultuur Concreet is de voorstelling, evenals de Botanische Tuin, gratis toegankelijk. Daarmee creëren we een laagdrempelige voorstelling in een mooie informele ambiance waar velen van kunnen genieten.

Off
Bijzondere tuin

Botanische Tuin Kralingen

Cederstraat 5
3061 HV Rotterdam
Nederland