Tussen Kunst & Kip

Kunstworkshop voor jong en oud met de natuur als leermeester op De Beestenboel.

Tussen Kunst & Kip

Op kinderboerderij De Beestenboel kun je vijf keer aansluiten bij de kunstworkshop 'Tussen Kunst & Kip'. Elke week komt er op De Beestenboel een échte professionele kunstenaar langs. En elke week bekijken jullie samen een ander deel van de natuur. Je kunt je voor meerdere workshops inschrijven want er komt steeds een nieuw thema met andere vorm van kunst aan bod.

Deze workshop is leuk voor kinderen, maar iedereen is welkom dus ook  (groot-) ouders mogen meedoen. Deelname is gratis, maar er is beperkt plek. Je kunt je aanmelden via beestenboel@natuurstad.nl. Vermeld daarbij de naam en leeftijd van de deelnemer, en voor welke datum de aanmelding is. Mocht je onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn bij de workshop, laat dit dan van te voren even weten zodat iemand anders van jou plekje gebruik kan maken. 

Data

Dinsdag 14 september van 15:00 tot 16:00
Dinsdag 21 september van 15:00 tot 16:00
Dinsdag 28 september van 15:00 tot 16:00
Dinsdag 5 oktober van 15:00 tot 16:00
Dinsdag 12 oktober van 15:00 tot 16:00

Tentoonstelling

De gemaakte kunstwerken worden bewaard op de kinderboerderijen en krijgen tijdens de herfstvakantie een plekje op de tentoonstelling. De tentoonstelling openen we officieel op 19 oktober om 10:00 op De Beestenboel. Na deze tentoonstelling mogen de kunstwerken mee genomen worden voor een plekje boven het bed, of aan de muur thuis.

Kinderboerderij

De Beestenboel

Zandweg 13
3181 HX Rozenburg
Nederland