Kinderboerderij

De Bokkesprong

Kinderboerderij De Bokkesprong in Delfshaven wordt al sinds 1973 bezocht door jong en oud. Je maakt hier op een speelse manier kennis met boerderijdieren. Een leuk én leerzaam uitje!

Openingstijden

maandag08:30 - 16:30
dinsdag08:30 - 16:30
woensdag08:30 - 16:30
donderdag08:30 - 16:30
vrijdag08:30 - 16:30
zaterdag08:30 - 16:30
zondag08:30 - 16:30

Adres

Tjalklaan 90
3028 JK Rotterdam
Nederland

Contactinformatie

Over de kinderboerderij

Op De Bokkesprong leven onder andere ezels, kippen, cavia's en konijnen. Je kunt een wandeling maken tussen de geiten en schapen, of neem eens een kijkje in de stallen. De kinderboerderij is een leuke, gezellige plek, waar jong en oud kennismaakt met dier en natuur.

Op de kinderboerderij is een overdekte ruimte aanwezig, waar je het hele jaar een kopje koffie of thee kunt drinken (automaat, betalen met muntgeld).

Educatie

Een bezoekje aan de kinderboerderij is niet alleen recreatief, het is ook een leerzaam uitje. Overal op de boerderij vind je informatiebordjes met leuke feitjes over de dieren. Ook zijn er altijd medewerkers aanwezig waar je een vraag aan mag stellen. Wees niet verlegen, onze medewerkers vertellen je graag meer over de dieren!

Voor scholen, kinderdagverblijf en BSO worden er op De Bokkesprong interactieve lessen gegeven. Bijvoorbeeld de les 'Beestenboel', waarbij kleuters spelenderwijs de dieren op de kinderboerderij ontmoeten. Tijdens de les 'In de sloot, uit de sloot' ontdekken kinderen welke beestjes er allemaal in de sloot leven.

Voor elke leeftijdscategorie is er keuze uit verschillende lessen, waarbij op speelse wijze beleven, ontdekken en leren centraal staat. Wil je met jouw klas een les volgen? Bekijk onze educatiepagina voor meer informatie of bel het lescentrum op 010 - 2622838.

Activiteiten

Op De Bokkesprong worden regelmatig (gratis) activiteiten georganiseerd, zoals het Lentefeest, Pannenkoekendag en het Schaapscheerfeest. Hou de agenda in de gaten, dan mis je niets!

Kinderfeestjes

Binnenkort een jarige? Vier je kinderverjaardag op de boerderij! Tijdens het feestje op de kinderboerderij gaan de kinderen aan de slag als hulpje van de dierenverzorgers! Onder begeleiding van onze dierenverzorgers en de ouders, gaan de kinderen geitjes borstelen, eieren rapen, konijnen voeren en meer! De kinderen krijgen een lekkere pannenkoek als traktatie.

Om het kinderfeestje te plannen, kun je contact met ons opnemen via bovenstaande gegevens.