Educatieve tuin

Essenburgsingel

Al sinds 1932 bezoeken basisschoolleerlingen de tuin aan de Essenburgsingel. Kinderen krijgen les op de tuin en wijkbewoners zijn welkom om een wandeling te maken of zelf de handen uit de mouwen te steken.

Openingstijden

Open als er een tuinmedewerker aanwezig is.

Adres

Essenburgsingel 59
3022 EA Rotterdam
Nederland

Contactinformatie

Voor scholen

Samen met Vreelust verzorgt educatieve tuin Essenburgsingel de lessen in Delfshaven. Elk seizoen kan er worden getuinierd door kinderen van de basisschool, het voortgezet onderwijs, de BSO en het kinderdagverblijf. Op speelse wijze beleven, ontdekken en leren staat centraal tijdens de interactieve tuinlessen. Wil je met jouw klas een les volgen? Bekijk onze educatiepagina voor meer informatie.

Voor de wijk

Een kijkje nemen op de tuin? Dat kan! Bezoekers zijn van harte welkom op de Essenburgsingel. Maak een wandeling over de tuin of kom langs tijdens een van onze activiteiten.

Wijktuinieren

Op de Essenburgsingel zijn ook tuinen te huur voor wijkbewoners. Een mooie en gezellige locatie, waar je van ongeveer april tot en met eind januari kan tuinieren. Voor meer informatie over het huren van een tuin kun je contact opnemen via bovenstaande gegevens. Of loop een keertje langs om kennis te maken!