Educatieve tuin

De Kooi (tuin)

Op educatieve tuin De Kooi  zijn kinderen en wijkbewoners van harte welkom. Het is een prachtige plek in Lombardijen waar je kunt genieten van de natuur!

Openingstijden

Open als er een tuinmedewerker aanwezig is.

Adres

Scottstraat 80
3076 GZ Rotterdam
Nederland

Contactinformatie

Voor scholen

Samen met Valkenburgsingel en Pietersdijk, verzorgt educatieve tuin De Kooi lessen in IJsselmonde. Elk seizoen kan er worden getuinierd door kinderen van de basisschool, het voortgezet onderwijs, de BSO en het kinderdagverblijf. Op speelse wijze beleven, ontdekken en leren staat centraal tijdens de interactieve tuinlessen. Wil je met jouw klas een les volgen? Bekijk onze educatiepagina voor meer informatie.

Voor de wijk

Een kijkje nemen op de tuin? Dat kan! Bezoekers zijn van harte welkom op de educatieve tuin De Kooi. Maak een wandeling over de tuin of kom langs tijdens een van onze activiteiten.

Tip! Combineer je bezoek aan de tuin met een bezoekje aan de kinderboerderij. Via het tussenhek loop je direct door naar kinderboerderij De Kooi.

Wijktuinieren

Op de Kooi zijn ook tuinen te huur voor wijkbewoners. Een mooie en gezellige locatie, waar je het jaar rond kan tuinieren. Voor meer informatie over het huren van een tuin kun je contact opnemen via bovenstaande gegevens of kijk je hier. Of loop natuurlijk een keertje langs om kennis te maken!