Educatieve tuin

Geelkruid

Op educatieve tuin Geelkruid zijn kinderen en wijkbewoners van harte welkom. Het is een prachtige plek in Ommoord waar je kunt genieten van de natuur!

Openingstijden

Open als er een tuinmedewerker aanwezig is.

Adres

Geelkruid 6
3068 SP Rotterdam
Nederland

Contactinformatie

Voor de scholen

Samen met educatieve tuin Lieven de Key verzorgt Geelkruid de schooltuinlessen in Prins Alexander. Elk seizoen kan er worden getuinierd door kinderen van de basisschool, het voortgezet onderwijs, de BSO en het kinderdagverblijf. Op speelse wijze beleven, ontdekken en leren staat centraal tijdens de interactieve tuinlessen. Wil je met jouw klas een les volgen? Bekijk onze educatiepagina voor meer informatie.

Voor de wijk

Een kijkje nemen op de tuin? Dat kan! Bezoekers zijn van harte welkom op Geelkruid. Maak een wandeling over de tuin, pluk een boeket in de bloementuin of pluk verse kruiden in de kruidentuin. Elk seizoen worden er bovendien diverse activiteiten georganiseerd.

Wijktuinieren

Op Geelkruid zijn ook tuinen te huur voor wijkbewoners. Een mooie en gezellige locatie, waar je het hele jaar rond kan tuinieren. Voor meer informatie over het huren van een tuin kun je contact opnemen via bovenstaande gegevens of kijk je hier. Of loop natuurlijk een keertje langs om kennis te maken!