Educatieve tuin

Lieven de Key

Op educatieve tuin Lieven de Key is van alles te beleven voor jong en oud! Kinderen krijgen les op de tuin en wijkbewoners zijn welkom om een wandeling te maken of zelf de handen uit de mouwen te steken.

Openingstijden

Open als er een tuinmedewerker aanwezig is.

Adres

Lieven de Keystraat 1
3067 KG Rotterdam
Nederland

Contactinformatie

Voor de scholen

Samen met educatieve tuin Geelkruid verzorgt Lieven de Key de tuinlessen in Prins Alexander. Elk seizoen kan er worden getuinierd door kinderen van de basisschool, het voortgezet onderwijs, de BSO en het kinderdagverblijf. Op speelse wijze beleven, ontdekken en leren staat centraal tijdens de interactieve tuinlessen. Wil je met jouw klas een les volgen? Bekijk onze educatiepagina voor meer informatie.

Voor de wijk

Een kijkje nemen op de tuin? Dat kan! Bezoekers zijn van harte welkom op Lieven de Key. Maak een wandeling over de tuin, pluk een boeket in de bloementuin of pluk verse kruiden in de kruidentuin. Elk seizoen worden er bovendien diverse activiteiten georganiseerd.

Wijktuinieren

Op Lieven de Key zijn ook tuinen te huur voor wijkbewoners. Een mooie en gezellige locatie, waar je van ongeveer april tot en met eind januari kunt tuinieren. Voor meer informatie over het huren van een tuin kun je contact opnemen via bovenstaande gegevens. Of loop een keertje langs om kennis te maken!