Educatieve Tuin

De Enk

Op de educatieve tuin aan De Enk is het altijd gezellig! Kinderen krijgen les op de tuin en wijkbewoners zijn welkom tijdens de activiteiten of om een fijne wandeling te maken.

Decoratieve afbeelding van planten en dieren

Openingstijden

open tijdens lessen, activiteiten en wanneer de tuinder aanwezig is

Adres

Enk 182
3075 VC Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Contactinformatie

Tel: 010 – 419 97 00
E-mail: enk@natuurstad.nl

Voor scholen

Educatieve tuin De Enk is zo’n twee hectare groot en ligt middenin de wijk Vreewijk in Feijenoord. Elk seizoen kan er worden getuinierd door kinderen van de basisschool, het voortgezet onderwijs, de BSO en het kinderdagverblijf. Op speelse wijze beleven, ontdekken en leren staat centraal tijdens de interactieve tuinlessen. Wil je met jouw klas een les volgen? Bekijk onze educatiepagina voor meer informatie.

Voor de wijk

Een kijkje nemen op de tuin? Dat kan! Bezoekers zijn van harte welkom op De Enk. Maak een wandeling over de tuin of kom langs tijdens een van onze activiteiten.

Wijktuinieren

Op De Enk zijn ook tuinen te huur voor wijkbewoners. Een mooie en gezellige locatie, waar je van ongeveer april tot en met eind oktober kan tuinieren. Voor meer informatie over het huren van een tuin kun je contact opnemen via bovenstaande gegevens. Of loop een keertje langs om kennis te maken!