Educatieve Tuin

Geelkruid

Op de educatieve tuin Geelkruid zijn kinderen en wijkbewoners van harte welkom. Het is een prachtige plek in Ommoord waar je kunt genieten van de natuur!

Decoratieve afbeelding van planten en dieren

Openingstijden

open tijdens lessen, activiteiten en wanneer de tuinder aanwezig is

Adres

Geelkruid 6
3068 SP Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Contactinformatie

Tel: 010 – 456 56 30
E-mail: geelkruid@natuurstad.nl

Voor de scholen

Samen met educatieve tuin Lieven de Key verzorgt educatieve tuin Geelkuid de lessen in Prins Alexander. Elk seizoen kan er worden getuinierd door kinderen van de basisschool, het voortgezet onderwijs, de BSO en het kinderdagverblijf. Op speelse wijze beleven, ontdekken en leren staat centraal tijdens de interactieve tuinlessen. Wil je met jouw klas een les volgen? Bekijk onze educatiepagina voor meer informatie.

Voor de wijk

Een kijkje nemen op de tuin? Dat kan! Bezoekers zijn van harte welkom op Geelkruid. Maak een wandeling over de tuin, pluk een boeket in de bloementuin of pluk verse kruiden in de kruidentuin. Elk seizoen worden er bovendien diverse activiteiten georganiseerd.

Wijktuinieren

Op Geelkruid zijn ook tuinen te huur voor wijkbewoners. Een mooie en gezellige locatie, waar je van ongeveer april tot en met eind oktober kan tuinieren. Voor meer informatie over het huren van een tuin kun je contact opnemen via bovenstaande gegevens. Of loop een keertje langs om kennis te maken!