Nieuws

uil eikenblad
Swallow kogelbies
Mardjan Seighali portretfoto natuurstad

Op 1 januari 2023 is Mardjan Seighali in functie getreden als directeur-bestuurder van Natuurstad. Mardjan zal zich naast de dagelijkse zorg voor de organisatie ook vooral richten op een waardevolle verbinding van Natuurstad en haar medewerkers met de bewoners, bedrijven en activiteiten in de Rotterdamse wijken. 

natuurstad medewerker met kinderen op boomfeestdag rotterdam

Bomen zijn onmisbaar, zeker in een stad als Rotterdam. Daarom deed de gemeente Rotterdam samen met Stichting Natuurstad Rotterdam op woensdag 16 november weer mee aan de Nationale Boomfeestdag.

Aanplant voedselbosje

De komende twee weken planten kinderen van zes Rotterdamse scholen en BSO’s samen met Natuurstad Rotterdam en IVN Natuureducatie een Voedselbosje op hun school- of speelplein.

Hoe maak je je tuin egelvriendelijk?

De egel heeft het moeilijk. Gelukkig kun je zelf iets doen om de egel te helpen. Tuinman Ed van Natuurstad geeft tips hoe je jouw tuin egelvriendelijk kan maken.

Directeur Natuurstad op Wildlife Film Festival

Tijdens het Wildlife Film Festival Rotterdam (WFFR) ging de film Wild Port of Europe in première. Dit is een bijzondere film waarin natuur en industrie elkaar ontmoeten en de dieren die in het havengebied leven, de hoofdrol spelen.

Medewerkers De Oedenstee Natuurstad

Kinderboerderij De Oedenstee bestaat 50 jaar. Al die jaren heeft de boerderij een belangrijke wijkfunctie in Hoogvliet. Tijd voor een terugblik.

overzichtsfoto kinderboerderij De Oedenstee

Kinderboerderij De Oedenstee is weer open voor bezoekers na een tijdelijke sluiting. We heten iedereen weer van harte welkom!

meisje leest kinderboek bij geiten

Natuurstad is Gi-Ga-Groen! Kom de kinderboekenweek 2022 vieren met allerlei activiteiten bij Natuurstad!

basisschoolleerling met verrekijker op landsafari met natuurstad

Natuurstad organiseerde land-safari's bij de kinderpremière van de natuurfilm Wild Port of Europe