Alle Natuurstad kinderboerderijen het Kwaliteitsbewijs

De veiligheid en het welzijn van onze bezoekers, medewerkers en dieren;  dat vinden wij enorm belangrijk. Daarom heeft Natuurstad haar kinderboerderijen laten certificeren met het vSKBN Kwaliteitsbewijs. Zo laten we zien dat we aan de kwaliteitsnormen voldoen en dat we ons hier regelmatig en onafhankelijk op laten controleren.

Kwaliteitsbewijs

Op donderdag 13 april jl. hebben alle acht de kinderboerderijen van Natuurstad het Kwaliteitsbewijs van de vSKBN (Vereniging Stads- en Kinderboerderijen Nederland), de brancheorganisatie voor kinderboerderijen, in ontvangst genomen. Aansluitend mochten deze locaties, tijdens de ledendag van de vSKBN, de bordjes en certificaten die bij het keurmerk horen in ontvangst nemen.

Met dit Kwaliteitsbewijs laten we als Natuurstad zien dat wij de veiligheid en het welzijn van onze bezoekers, medewerkers en dieren waarborgen. Iedere drie jaar zal het Kwaliteitsbewijs opnieuw op ruim 130 punten getoetst worden door de vSKBN. Jaarlijks controleert Natuurstad zelf ook of onze boerderijen nog steeds aan de geldende wet- en regelgeving voldoen.