Dank u Sinterklaasje!

De Sint en Coolblue hebben kinderboerderij De Molenwei prachtige zonnepanelen geschonken. Dat is nog eens een duurzaam cadeau!

coolblue fiets

Op het dak van de geitenstal van kinderboerderij De Molenwei een zonnedak geïnstalleerd. Van e-commercebedrijf Coolblue en Sinterklaas ontving de kinderboerderij maar liefst 18 zonnepanelen. Met de energie die deze zonnepanelen opwekken, bespaart de kinderboerderij jaarlijks evenveel energie als twee gezinnen een heel jaar verbruiken.

Voor al onze kinderboerderijen en tuinen kopen wij 100% groene energie in. Een groot deel daarvan wordt vanaf 1 januari 2020 ook op Rotterdams grondgebied opgewekt. Dankzij Coolblue en de sint kunnen we nu op De Molenwei zelf zonne-energie opwekken. Wij zijn ontzettend blij met dit prachtige, duurzame, cadeau!  Wij onderzoeken de opties om in de toekomst op meer locaties zonnepanelen te plaatsen.

Het Sinterklaascadeau is onderdeel van de actie “Het Dak van Sinterklaas” van Coolblue. Klanten konden hun favoriete sportclub, kinderboerderij of scouting nomineren voor een Coolblue-zonnedak. Kinderboerderij De Molenwei kwam als één van de winnaars uit de mijter.

Sint en Piet(er) kwamen zelf langs om te helpen bij de installatie van de zonnepanelen. Het filmpje hiervan kun je terugkijken op Facebook.