Natuurstad volgt maatregelen overheid tegen Corona

De ontwikkelingen rondom het Coronavirus gaan snel. Op deze pagina lees je welke maatregelen Natuurstad neemt:

Natuurstad

Kinderboerderijen

Met de gunstige weersvoorspellingen van aankomende week verwachten wij een groot aantal bezoekers. Hierdoor zijn wij genoodzaakt de kinderboerderijen vanaf vrijdag 13 maart voor het publiek te sluiten.

Tuinen

Met het mooie weer verwachten wij nu toch een groot aantal bezoekers op de tuin. Hierdoor zijn wij genoodzaakt de tuinen vanaf dinsdag 17 maart voor het publiek te sluiten.

Natuurlessen

De lessen zijn vanaf maandag 16 maart tot en met 6 april 2020 afgelast. Dit geldt voor zowel lessen op de lescentra, als lessen op scholen in het kader van het schooltuinprogramma, lessen op de educatieve tuinen en onze BSO-activiteiten.

Tentoonstelling ‘100 Jaar Schooltuinieren’

Ook de Bibliotheek Rotterdam heeft als gevolg van de maatregelen besloten om per vrijdag 13 maart alle vestigingen voor publiek te sluiten. Dit betekent dat de tentoonstelling ‘100 Jaar Schooltuinieren’ helaas niet kan worden bezocht.  Wij onderzoeken mogelijkheden om deze prachtige tentoonstelling in de loop van het jaar op diverse andere locaties te plaatsen.

Mocht je vragen hebben over de maatregelen op onze locaties, neem dan contact op via info@natuurstad.nl of bezoek onze website voor de meest actuele informatie.