Premium Partner Gezond010

Natuurstad heeft zich aangesloten als Premium Partner bij Gezond010, hét netwerk voor een gezonder Rotterdam! 

gezond010

In een steeds verder verdichtende stad, wordt de aanwezigheid van groen en natuur steeds belangrijker. Groen is immers veel meer dan alleen maar mooi om naar te kijken. Een groene stad nodigt uit tot bewegen, heeft een sociale functie en is essentieel in een opwarmend klimaat. Als premium partner van Gezond010 willen wij de verschillende functies van groen onder de aandacht brengen.

Gezond010

Gezond010 brengt initiatieven die bijdragen aan een gezonder Rotterdam samen. Zij inspireren met succesverhalen uit de stad, stimuleren organisaties om deze goede voorbeelden te volgen en wakkeren samenwerking aan. Rotterdam is een stad met gezonde ambities, die we met Gezond010 samen waarmaken.

Via Gezond010 hopen wij samen met andere aangesloten partijen de diverse functies van groen nog beter te gaan benutten. We hebben de ambitie om binnen het platform de satelliet “Groen en Gezond” op te richten, zodat we met een aantal partijen gericht hieraan kunnen werken.

Lees voor meer informatie over de samenwerking tussen Natuurstad en Gezond010 het interview met Louise Bergenhenegouwen, directeur van Natuurstad op www.gezond010.nl.