Rotterdam Rides 2023

Het is geen geheim dat fietsen gezond is, goed voor de conditie en spieren en een fijne manier is om te ontspannen. Maar ook niet onbelangrijk, het is goed voor het milieu, je bent vaak een stuk sneller dan met de auto in Rotterdam en kun je overal gratis parkeren. Meer redenen om de fiets weer eens te pakken heb je toch niet nodig? Dat dachten meer mensen op zondag 14 mei tijdens de Rotterdam Rides.

nature city ride

Rotterdam Rides was met elf verschillende fietsroutes een groots en geslaagd fietsfestival. Twee van deze routes - de Nature City Rides - zijn uitgezet en georganiseerd door Natuurstad. Prachtige fietsroutes aan Noord- en Zuidoever van de Maas, die dwars door het prachtige groen van Rotterdam langs verschillende locaties van Natuurstad voerden. Dankzij de inspanningen van onze medewerkers en vrijwilligers en het zonnige weer, was dit evenement succesvolle happening. Zo was er een gezellig Lentefeest in de Botanische Tuin Kralingen, een Schaapscheerfeest bij Kinderboerderij De Molenwei en nog veel meer leuks te beleven.

Vanuit Natuurstad zien we onze bezoekers graag meer op de fiets komen. Als service voor de fietsers hebben we de afgelopen periode op alle kinderboerderijen mogelijkheden gecreëerd om je fiets te repareren wanneer dit nodig is. Heb je zin om een leuke groene route door Rotterdam te fietsen, check de agenda op onze website voor leuke activiteiten en combineer dit met een mooie fietstocht.

Wil je de routes van de Nature City Rides ook een keer of nog eens fietsen? Klik dan hier voor de leuke groene fietsroutes van de Nature City Rides en alle  andere mooie fietstochten door Rotterdam.

ncr

ncr

ncr