Uitkomsten onderzoek klanttevredenheid

Eind vorig jaar hebben wij een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd onder de bezoekers van onze kinderboerderijen en educatieve tuinen. Bijna 1400 mensen hebben aan dit onderzoek meegewerkt. 

Ingang van kinderboerderij Natuurstad met bezoekers

Natuurstad werkt doorgaand aan verbetering van haar diensten en organisatie. De beleving en inzichten van onze bezoekers zijn hierin van groot belang.

Eind vorig jaar hebben wij dan ook een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd onder de bezoekers van onze kinderboerderijen en educatieve tuinen. Bijna 1400 mensen hebben aan dit onderzoek meegewerkt.

Uitkomsten

Onze klanten waarderen de activiteiten die Natuurstad organiseert en genieten van het groen op onze locaties. In cijfers waarderen klanten onze educatieve tuinen met een 7,5 en de kinderboerderijen met een 8,6. Cijfers waar we trots op zijn!

Cijfers klanttevredenheid tuinen 7,5 kinderboerderijen 8,6

De belangrijkste redenen om de locaties van Natuurstad te bezoeken zijn de dieren, in het groen zijn, spelen en tot rust komen.

We zien ook ruimte voor verbetering. Uit het klanttevredenheidsonderzoek kregen wij onder andere tips over de communicatie van activiteiten, onze horeca, het aantal dieren op de boerderijen en onze bereikbaarheid.

Het verbeteren van deze punten is in volle gang, zodat we bij een volgend onderzoek nog meer tevreden Natuurstad-bezoekers hebben!