Winterfeesten

De winter staat voor de deur en op verschillende kinderboerderijen en op de Botanische Tuin Kralingen worden in december gezellige winterfeesten georganiseerd. 

Winter beeld

Kom langs op de verschillende locaties en geniet van de winterkraampjes, knutselactiviteiten, muziek en natuurlijk de warme chocomelk!

Kinderboerderij De Wilgenhof 
Woensdag 11 december van 13:30 tot 15:30
Op De Wilgenhof kunnen kinderen op woensdagmiddag een leuk kerststukje maken en een lekker kersttaartje bakken. Er worden verse oliebollen gebakken en er is warme chocomelk. Er zijn diverse kraampjes met leuke producten. Leuk voor jezelf of een mooi decembercadeau voor een ander!

Kinderboerderij De Blijde Wei
Vrijdag 13 december van 16:45 tot 20:00
De Blijde Wei is op vrijdag extra lang open voor een gezellige winteravond! Iedereen is welkom om een kijkje te nemen bij de kraampjes en te genieten van de muziek. Voor €5 koop je een strippenkaart waarmee je mee kunt doen aan diverse winterse knutselactiviteiten of lekker eten en drinken kunt halen. Een knusse avond voor het hele gezin!

Kinderboerderij De Oedenstee
Woensdag 18 december van 13:00 tot 16:00
Op woensdagmiddag 18 december staat De Oedenstee in het teken van de gezellige decembermaand. Er worden diverse gezellige winteractiviteiten georganiseerd voor kinderen, bijvoorbeeld het maken van een mooi kerststukje. Komen jullie gezellig langs?

Kinderboerderij De Kooi
Woensdag 18 december 13:30 - 16:00
Op kinderboerderij De Kooi kun je op woensdagmiddag 18 december niemand minder dan de kerstman ontmoeten! Er worden bovendien allerlei winterlekkernijen verkocht. Geniet van een warme kom erwtensoep of een heerlijk broodje zuurkool met worst. Voor kinderen is er voor €1.50 een tasje te koop met basismateriaal voor het maken van een mooi kerststukje. Er zit bovendien een strippenkaart bij, waarmee je nog veel meer leuke dingen kan doen: een stokbroodje bakken of eigen kerstversiering maken. Kortom: een hartstikke leuke middag!

Kinderboerderij De Beestenboel
Vrijdag 20 december van 17:00 tot 20:00
De kerstman komt langs op De Beestenboel! Op Vrijdag 20 december is de kinderboerderij speciaal geopend van 17:00 tot 20:00. Een gezellige avond voor iedereen. Er zijn marktkramen, livemuziek en allerlei heerlijke winterse versnaperingen om van te smullen. Voor de kinderen is er voor €2.00 een strippenkaart te koop, waarmee ze mee kunnen doen aan allerlei spelletjes en knutselactiviteiten. We maken er een leuke avond van! In verband met de verwachte drukte, kun je gebruik maken van de parkeerplaats bij VV Rozenburg.

Botanische Tuin Kralingen
Vrijdag 20 december van 19:00 tot 21:00
Tijdens de Lichtjesavond is de Botanische Tuin Kralingen prachtig versierd. Maak een gezellige avondwandeling en kom genieten van een glas warme chocomelk of glühwein. Tot dan!