Werken bij

uil eikenblad

Werken bij Stichting Natuurstad Rotterdam is je elke dag inzetten voor een groen en gezond Rotterdam. Wij stimuleren duurzaam denken bij alle inwoners met een prachtig aanbod van recreatie, educatie en participatie. Op onze 8 bijzondere kinderboerderijen en 14 inspirerende (school)tuinen ontdekken en leren bezoekers, jong en oud, van alles over de natuur en het milieu. En daar kunnen we jouw hulp bij gebruiken!

Vacatures

Op onze 25 hectare groen, verspreid over de hele stad, bereiken bijna 100 medewerkers en nog eens ruim 100 vrijwilligers van Natuurstad jaarlijks ruim 1.000.000 bezoekers, waaronder 50.000 leerlingen. Wil jij deel uitmaken van ons team? Reageer op een van de onderstaande vacatures!

 

Medewerker Servicebureau

Als medewerker Servicebureau heb je een afwisselende functie. Zo ben je verantwoordelijk voor het plannen en het uitrijden van het vervoer van bijvoorbeeld materialen, planten, lesinrichtingen en dieren van en naar onze locaties. Maar ook voor het aannemen en controleren van bestellingen zodat deze ... Lees meer...

 

 

Vrijwilligers

Stichting Natuurstad Rotterdam is opzoek naar enthousiaste vrijwilligers voor onze prachtige kinderboerderijen en tuinen. Natuurstad is met 8 kinderboerderijen, 11 educatieve tuinen, 7 educatieve centra de grootste Natuur- Milieu organisatie in Nederland. Lees meer...

 

Open sollicitatie

Heb jij ideeën om Stichting Natuurstad Rotterdam te laten groeien en bloeien? Stuur je open sollicitatie naar peno@natuurstad.nl.

 

Stage lopen

Lijkt het jou leuk om stage te lopen op een kinderboerderij of tuin van Natuurstad? Elk jaar hebben we diverse stageplekken beschikbaar op onze locaties. Schrijf een motivatiebrief waarin je vertelt wie je bent, welke studie je volgt en wat voor soort stage je wilt lopen (bijvoorbeeld BOL/BBL, het aantal dagen en uren enzovoort). Noem ook de locatie waar je stage zou willen lopen en vertel waarom je juist op deze plek stage wil lopen. De motivatiebrief e-mail je samen met je CV naar de locatie. Voor de juiste contactgegevens ga je naar de lijst met alle locaties en klik je op de locatie van jouw keuze.

Wil jij een opleiding Dierverzorging of Dier & Management volgen en heb je vragen over stagemogelijkheden, kans op werk na je opleiding of inhoudelijke vragen over het beroep van dierverzorger? Neem gerust eens contact met ons op via info@natuurstad.nl. Geef duidelijk aan welke opleiding je wil volgen en wat je vragen zijn, dan zullen onze dierenverzorgers deze beantwoorden.  Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen met de contactpersoon voor vrijwilligers en stagiaires: Alex Kieffer via a.kieffer@natuurstad.nl.