Educatieve tuin

Tamarinde

Op de educatieve tuin Tamarinde zijn kinderen en wijkbewoners van harte welkom. Geniet van de natuur of steek je handen uit de mouwen!

Openingstijden

Open als er een tuinmedewerker aanwezig is.

Adres

Professor Bolklaan 27
3043 BC Rotterdam
Nederland

Contactinformatie

Voor scholen

Educatieve tuin Tamarinde verzorgt de schooltuinlessen in Overschie, Hillegersberg en Schiebroek. Elk seizoen kan er worden getuinierd door kinderen van de basisschool, het voortgezet onderwijs, de BSO en het kinderdagverblijf. Op speelse wijze beleven, ontdekken en leren staat centraal tijdens de interactieve tuinlessen. Wil je met jouw klas een les volgen? Bekijk onze educatiepagina voor meer informatie.

Voor de wijk

Een kijkje nemen op de tuin? Dat kan! Bezoekers zijn van harte welkom op Tamarinde. Elk seizoen worden er diverse activiteiten georganiseerd. Maak een wandeling over de tuin of kom langs tijdens een van onze activiteiten.

Wijktuinieren

Op Tamarinde zijn ook tuinen te huur voor wijkbewoners. Een mooie en gezellige locatie, waar je van ongeveer april tot en met eind januari kan tuinieren. Voor meer informatie over het huren van een tuin kun je contact opnemen via bovenstaande gegevens. Of loop een keertje langs om kennis te maken!