Vacature flexibele educatiemedewerkers op oproepbasis

uil eikenblad

Kom het Natuurstad educatie-team versterken op oproepbasis!

Een groen en gezond Rotterdam, dat is de missie van Stichting Natuurstad Rotterdam. We bieden recreatie, educatie en participatie om het duurzaam denken en handelen bij de inwoners van de stad te stimuleren. Op onze acht bijzondere kinderboerderijen en veertien inspirerende (school)tuinen ontdekken en leren bezoekers - jong en oud - alles over de natuur en het milieu. Verspreid over de hele stad bereiken we jaarlijks ruim een miljoen bezoekers, waaronder 50.000 leerlingen. Bij Natuurstad werken ruim honderd medewerkers en honderd vrijwilligers met een hart voor de natuur.

Is onze missie ook jouw missie? En wil je al jouw kennis over groen en gezond delen met scholieren en andere groepen - in onze tuinen, op locaties elders en online?

Lees hieronder verder of de functie bij je past.

educatiemedewerker Natuurstad melkt een geit

Flexibele educatiemedewerkers op oproepbasis

Om ons team flexibel te kunnen inzetten zoeken wij geregeld educatiemedewerkers die op oproepbasis natuurlessen van Natuurstad willen geven op onze locaties of op scholen.

Vind jij het leuk om Rotterdamse kinderen meer te leren over natuur en duurzaamheid? Heb je ervaring met lesgeven en kun je aan de hand van een lesbeschrijving een mooie les neerzetten? 

Heb je:

  • Een relevante HBO-opleiding op het gebied van Pabo of Natuur- en Milieu-educatie;

  • HBO werk- en denkniveau;

  • Minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;

  • Didactische/pedagogische achtergrond (gewenst);

  • Lesbevoegdheid (gewenst);

  • Een BHV-diploma (gewenst).

Dan is Natuurstad op zoek naar jou!

We spreken je graag over de mogelijkheden, je kunt contact opnemen met Marjolein van Oosterhout, Coördinator Educatie Lescentra, via m.vanoosterhout@natuurstad.nl of 06-18 613 978.