Educatieve tuin

Vreelust

Op de educatieve tuin Vreelust is van alles te beleven voor jong en oud! Kinderen krijgen les op de tuin en wijkbewoners zijn welkom om een wandeling te maken of zelf de handen uit de mouwen te steken.

Openingstijden

Open als er een tuinmedewerker aanwezig is.

Adres

Vreelustweg 10
3028 HX Rotterdam
Nederland

Contactinformatie

Voor scholen

Samen met educatieve tuin Essenburgsingel verzorgt Vreelust lessen in Delfshaven. Elk seizoen kan er worden getuinierd door kinderen van de basisschool, het voortgezet onderwijs, de BSO en het kinderdagverblijf. Op speelse wijze beleven, ontdekken en leren staat centraal tijdens de interactieve tuinlessen. Wil je met jouw klas een les volgen? Bekijk onze educatiepagina voor meer informatie.

Voor de wijk

Een kijkje nemen op de tuin? Dat kan! Bezoekers zijn van harte welkom op Vreelust. Elk seizoen worden er diverse activiteiten georganiseerd. Maak een wandeling over de tuin of kom langs tijdens een van onze activiteiten.

Wijktuinieren

Op Vreelust zijn ook tuinen te huur voor wijkbewoners. Een mooie en gezellige locatie, waar je het jaar rond kan tuinieren. Voor meer informatie over het huren van een tuin kun je contact opnemen via bovenstaande gegevens of kijk je hier. Of loop natuurlijk een keertje langs om kennis te maken!