Vacature Vrijwilligers Tuinen

bladeren vlinder op een struik

Minimaal 8 uur per week

Natuurstad Rotterdam

Stichting Natuurstad Rotterdam is opzoek naar enthousiaste vrijwilligers voor één van onze prachtige kinderboerderijen. Natuurstad is met 8 kinderboerderijen, 11 educatieve tuinen, 7 educatieve centra de grootste Natuur- Milieu organisatie in Nederland. Voor iedereen, maar vooral voor kinderen, jongeren en gezinnen heeft Natuurstad een breed, speels en laagdrempelig aanbod van educatie, recreatie en participatie. De directe beleving van planten, dieren en milieu staat daarbij centraal.

De functie

Onze 14 tuinen liggen verspreid over Rotterdam op de mooiste plekjes. Groene oasen in de stad kan je ze noemen. Lijkt het je leuk om onze tuinmedewerkers te ondersteunen en op die manier bij te dragen aan een groen en gezond Rotterdam? Meld je dan nu aan als vrijwilliger.

Vraag en aanbod

Wij zoeken een enthousiaste, flexibele en klantgerichte vrijwilliger, die Natuurstad samen met alle Natuurstad collega’s als zelfstandige organisatie helpt groeien en bloeien. Je beschikt over een Nederlands taalniveau van minimaal B1 en bent in bezit van eigen vervoer. Er is geen vrijwilligersvergoeding maar een lekker kopje koffie staat altijd voor je klaar. Samen kijken we welke kinderboerderij het beste bij jou past, hierbij houden we rekening met de reistijd.

De procedure

Interesse? Je sollicitatiebrief en CV kun je per e-mail richten aan Alex Kieffer via a.kieffer@natuurstad.nl.

De aanvraag van een VOG maakt onderdeel uit van de procedure.

Wij willen onze bezoekers goede dienstverlening en service bieden in een omgeving waar zij zich vertrouwd en veilig voelen. Als vrijwilliger speel je daarbij een belangrijke rol. Kom je bij ons vrijwilligerswerk uitvoeren? Dan vragen we om een VOG (deze is