Kinderboekenweek bij Natuurstad: Gi-Ga-Groen

De Kinderboekenweek 2022 gaat over natuur en heeft als thema: Gi-Ga-Groen! Het is geweldig dat er zoveel boeken zijn die je de natuur laten zien en proeven. Maar het is nóg leuker om de natuur in het echt te beleven! Kom daarom Kinderboekenweek 2022 vieren bij Natuurstad!

meisje leest kinderboek bij geiten

Kinderboekenweek bij Natuurstad

Tijdens de Kinderboekenweek ben je bij Natuurstad op de juiste plek om je helemaal onder te dompelen in Gi-Ga-Groen.

Op onze tuinen en kinderboerderijen vind je de natuur middenin de stad. De perfecte plek om de Kinderboekenweek te vieren. Of het nu met je kind, kleinkind of je hele klas is, er is van alles te doen!

Rotterdamse scholen vieren Kinderboekenweek bij Natuurstad

Kom je met de hele klas in een van de ruimtes op onze locaties midden in het groen luisteren naar Gi-Ga-Groene verhalen? Misschien kan dat wel tussen de planten in de tuin of in de geitenweide. Natuurstad heeft alle Rotterdamse basisscholen uitgenodigd om Kinderboekenweek op een van de locaties te vieren en er hebben zich al ruim 100 scholen aangemeld!

Voorgelezen worden of zelf voorlezen

Op woensdagmiddag 5 oktober en 12 oktober wordt er op verschillende locaties voorgelezen door Natuurstad. Of misschien vind je het zelfs wel heel leuk om een boekje te pakken of mee te brengen en aan een van onze dieren voor te lezen!

In onze agenda vind je het aanbod van activiteiten en beschikbare locaties tijdens de Kinderboekenweek.

Doe mee met de Gi-Ga-Groen puzzelwedstrijd
 

Prijspuzzel woordzoeker natuurstad

We hebben ook een leuke woordzoeker-puzzel waarmee je een Gi-Ga-Groen pakket met een kinderfeestje op de kinderboerderij kunt winnen! Deze puzzel is te krijgen op de locaties of te downloaden via deze link: download prijspuzzel. (Je moet de puzzel wel kunnen uitprinten om mee te doen met de wedstrijd. De spelregels vind je hier: spelregels prijspuzzel)