Klanttevredenheid

Wij zijn er voor alle Rotterdammers die willen genieten van buiten zijn, de natuur en de dieren.  Dat maakt dat jouw mening over onze locaties en ons educatieve programma enorm belangrijk voor ons is.

Daarom laten wij iedere twee jaar een klanttevredenheidsonderzoek uitvoeren door onafhankelijk onderzoeksbureau Markteffect. Met dit onderzoek leren wij op welke punten je ons waardeert, maar ook waarin wij onszelf nog kunnen verbeteren. 

klanttevredenheidsonderzoek

Het klanttevredenheidsonderzoek van 2023 is afgerond. Het eerstvolgende klanttevredenheidsonderzoek zal in 2025 plaatsvinden.

 

 

 

Ondernomen acties n.a.v. het laatste onderzoek

Ons laatste klanttevredenheidsonderzoek dateert van 2021. De belangrijkste verbeterpunten voor Natuurstad waren o.a. de horecavoorziening en de informatievoorziening op de locaties. Daar zijn we mee aan de slag gegaan en zijn we nog steeds mee bezig. De volgende acties hebben wij o.a. ondernomen:

  • Horeca op Kinderboerderij De Blijde Wei: op deze locatie hebben we o.a de inrichting en het menu aangepast. Deze locatie geldt als pilot. Indien de gemaakte wijzigingen hier succesvol blijken, zullen wij andere locaties ook aanpassen.
  • Wegbewijzering: Op Educatieve Tuin de Enk en Kinderboerderij De Kraal is nieuwe wegbewijzering en educatieve bebording geplaatst. Deze bebording is gemaakt uit duurzaam materiaal en informeert onze bezoekers over de onderdelen van de betreffende locatie. De andere locaties volgen in 2023/2024
  • Informatievoorziening duurzaamheid: op Kinderboerderijen de Bokkesprong en de Oedenstee hebben we - i.s.m. het Rotterdams Weerwoord - bordjes geplaatst met tips hoe men hun woonomgeving beter bestand kan maken tegen het veranderende klimaat.
  • Meer speelmogelijkheden: een groot deel van onze kinderboerderijen is voorzien van trekkers om op te spelen. Bij de Beestenboel is een tafeltennis tafel en kinderspel aangeschaft. Bij kinderboerderij De Oedenstee is een prachtige natuurlijke speeltuin aangelegd. Daarnaast zijn er op verschillende locaties leuke speurtochten te doen (vooral tijdens de schoolvakantie met het Vakantiepaspoort)