Stakingsdagen

Op 30 en 31 januari staken de scholen. Een mooi moment voor een bezoekje aan een van onze locaties!

Ecokids

Iedereen is op 30 en 31 januari van harte welkom op onze 8 kinderboerderijen en 14 tuinen. Maak een wandeling over de tuin, maak kennis met de koeien, voer de geitjes of aai de konijnen: op de kinderboerderij en tuin kan het allemaal. Een bezoek aan de kinderboerderij of tuin is een gezellige middag in het groen voor jong en oud!

De Wilgenhof

Op kinderboerderij De Wilgenhof zijn de eerste lammetjes geboren! Twee gezonde Zwartbles-lammetjes. De Zwartbles-schapen herken je, in tegenstelling tot de naam, aan de witte bles op de zwarte kop. Het is een bijzonder oud-Hollands schapenras. De lammetjes staan samen met de moeder nog even apart in de stal, zo kunnen ze rustig aan elkaar wennen. Komen jullie de lammetjes snel bewonderen?

De Kooi

Op kinderboerderij De Kooi liggen de speurkaarten klaar. Kies een speurkaart uit, bijvoorbeeld over cavia's, geiten of kippen. Vervolgens ga je op de kinderboerderij opzoek naar deze dieren. Op de speurkaart staan allemaal vragen die je kunt beantwoorden over de dieren. Weet jij wat een cavia graag eet? En hoeveel cavia's zijn er eigenlijk op De Kooi?